De beste beveiligingscamera voor uw huis

Beveiligingscamera Breda

 

Welnu, mijn naam iseddie en ik woon in Breda maar ik heb in Europa gestudeerd en in verschillende landen in Europa gewerkt. Nu wil ik mijn ideeën met u delen over de beste beveiligingscamera voor uw huis, uw bedrijf, uw kantoor, uw winkel en zelfs uw vakantiehuis.

Allereerst wil ik zeggen dat als je niet het echte IP-adres van je router gebruikt voor toegang tot je router, je jezelf wagenwijd openstelt voor hackers en nieuwsgierige ogen. Dat is gewoon niet juist en je zult al je gebruikers laten lijden voor het gebruik van je router.

Dus, als je het dynamische adres gebruikt en je hebt een ander dynamisch adres dan degene waar ik het hier vandaag over heb, pas het dan aan om jezelf uit te casten. Kom op jongens, doe het gewoon!

En hier is de link als u dat moet doen (zorg ervoor dat u de “ipv6” verandert en vervangt door het adres dat u wilt):Network Monitor

Stel dat je twee routers in je netwerk hebt, één met een IPv4 adres en één met een IPv6 adres. Dan zou je een routeringsprobleem kunnen hebben en bovendien zou je een routeringsconflict kunnen krijgen op het IPv4 adres.

Dit is het resultaat hiervan:

IPv4 Adresconflicten

Wat je eerst moet doen is het oude adres van de andere router verwijderen. In de instellingen van de router kunt u het vakje “Gebruik het volgende IP-adres bij het automatisch configureren van LAN-toegang” en ook “Het IP-adres zal niet veranderen wanneer de router opnieuw wordt opgestart” aanvinken.

Soms kan het probleem ook aan uw firewall liggen. Als het een firewall is, dan zal deze “geïrriteerd” een waarschuwing geven dat de firewall niet compatibel is met IPv4 en dat u ofwel de firewall moet veranderen of het IPv4-adres moet laten staan.

Un firewall tabletten uw router om zichzelf automatisch te configureren.

Als u de ingebouwde instellingen van de router gebruikt, kunt u deze ook bewerken om het IPv4-adres uit het standaardadres te verwijderen.

En als u nog steeds niet tevreden bent met de instellingen van uw huidige router, koop dan de nieuwste versie.

En als je Windows XP gebruikt, vergeet dan te proberen om het IPv4 adres uit te schakelen via het “Internet” context menu. Het werkt misschien niet omdat IPv4 standaard is MSDN Disc 16 opgehaald van IPv4 Ourhouse in maart 2005.

En, last but not least, kan een technisch onderlegd persoon ook proberen om MAC filtering in te schakelen in het Hardware tabblad van de Systeemvoorkeuren. Stel dat je thuis of op kantoor een draadloze router hebt, dan kun je MAC-filtering inschakelen op het tabblad Netwerk.

Klik op het tabblad Netwerk.Ga dan naar het tabblad MAC.Er is een link links van het MAC-adres waar u het MAC-adres kunt invullen.

Als de link open is, kunt u hem invullen.

Maar als de link gesloten is, dan moet je naar het start menu gaan en dan “Run” selecteren.Typ het woord “net stop” in het “ipv4” commando en druk dan op enter.

En dan moet je het woord “net start” typen in het “ipv4” commando en dan op enter drukken.

Onthoud wat het laatste commando is. En druk dan op Enter. En typ dan “ipv4 enable” en druk op enter, en druk dan op enter voor zowel IPv4 als het “ipv4” globale configuratie commando.

En dan kunt u veilig MAC filtering inschakelen op uw netwerk.

Klik op het tabblad Netwerk.

Klik op het tabblad MAC.

Of druk in het startmenu op het pictogram “Uitvoeren” en typ dan “cmd” in.

Type “ipv4tconfig” in.

Er verschijnt dan een venster waarin u “ipv4tconfig” kunt intypen en op enter kunt drukken.

En dan kunt u de huidige instelling voor het IPv4 adres zien, evenals de verschillende DNS en WAN instellingen.

Bovendien kunt u de prefix-lijst wijzigen om het gebruik van andere prefixen toe te staan.

En dan kun je de router opnieuw opstarten met een bepaalde naam.

Als u van plan bent om een nameserver(s) te gebruiken

Dan moet je een of meer van deze prefix-lijsten configureren.

Beschikbare Servers bekijken.

apt-config

Om de beschikbare servers te zien, zal apt-get een lijst van servers tonen met hun status (ingeschakeld, wakker, uitgeschakeld, enz.) in vette letters.

apt-config

Om de instellingen voor een bepaalde server te wijzigen, zal apt-config gebruikt moeten worden. De adreslijsten zullen in deentsite worden geplaatst, en de regel zal kort worden gemaakt zodat deze kan worden gelezen met het chromesecomain.

 

LEES MEER  : 

Groene vink

https://fmzorg.nl/ecd 

https://fmzorg.nl/vecozo 

 

https://fmzorg.nl/jw

HOME

Posted In ICT

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.