De kracht van de twee verdeelborden

Groepenkast installeren

Het aansluiten van de groepenkast op uw computers is snel en eenvoudig. Er zijn vele manieren waarop u dit kunt doen, maar we zullen ons hier op één concentreren. Eén mogelijkheid is om de stroom van de twee verdeelborden samen te gebruiken. Dit betekent dat u de twee borden aansluit op de achterkant van uw server, en vervolgens het voorste bord aansluit op de voeding.

Dit is een goede optie, maar het vergt veel tijd en moeite. Als je dan niet meteen aan de slag wilt, is het waarschijnlijk beter voor je om gewoon een tweedehands plank te halen. De volgende optie is het gebruik van interferentie� snijwieltjes. Deze snijwieltjes lijken op wat gebruikt wordt voor het snijden en vormen in fabrieken. Ze zijn uiterst nuttig, maar wees voorzichtig met wat je wegdoet! Hieronder volgt een lijst van dingen om in gedachten te houden:

Zorg ervoor dat uw stroomvoorziening en filters van goede kwaliteit zijn. Je kunt dit controleren door te kijken naar flare stacks. De lampjes zijn LED’s, maar ze hebben wel een ventilatorbeschermer. Houdt er rekening mee dat deze bescherming ook gebruikt kan worden om de AA’s vast te houden in geval van een stroomstoring.

Er zijn multiles die speciaal voor deze situatie zijn gemaakt. Er zijn Fantom 1000’s, 1000L’s, 1000S’s en meer. U wilt een multilevel ventilatorkap hebben. U kunt ook proberen een trivetone ventilator beschermer. In beide gevallen moet u ervoor zorgen dat er geen stof bij de ventilatoropeningen komt.

U moet er ook voor zorgen dat uw voeding en filter van goede kwaliteit zijn. U kunt dit controleren door te kijken naar wattage-ratings. Wat is wattage? Wat wordt er gedissipeerd? Hoeveel energie wordt er door de ventilator verbruikt? Controleer deze vragen, en als u geen antwoorden heeft, neem het dan mee naar een professionele installatiemonteur.

Is uw server compatibel? Zorg ervoor dat uw server kan worden opgewaardeerd, naar Microsoft Server 2000 professional of Windows 2000 server. Servers die in de afgelopen jaren zijn geproduceerd, moeten een installatie hebben die de upgrade mogelijk maakt.

Je zou een UPS kunnen overwegen. Recovery UPS’s zijn een geweldige manier om uw server te beschermen, en een 24-poorts switch. Back-ups zijn belangrijk, en als je een stroomstoring hebt, is je server verloren. Neem een UPS die is uitgerust met een overspanningsbeveiliging.

Het laatste, maar niet het minste, is een diskdrive van goede kwaliteit. De tijd dat je server draait zonder disk drive (disk drive = deel van de computer dat data opslaat) wordt een “sprint” genoemd. Er is genoeg tijd om een nieuwe harde schijf te kopen, en als je je bestaande harde schijf moet vervangen, dan wil je dat doen wanneer je server voor langere tijd zonder schijf draait.

Het is waarschijnlijk een goed idee om een schijfstation te installeren, vooral als je meer dan één server hebt. Klinkt voor de hand liggend, maar je zou verbaasd zijn hoeveel mensen er niet aan denken. Er zijn weinig kosten verbonden aan het aanschaffen van een nieuwe harde schijf, en als je erover nadenkt, levert een nieuwe harde schijf je veel geld op.

Posted In ICT

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.