Hoe de juiste webdienst te kiezen

Marketing

Mij wordt vaak gevraagd cliënten aan te bevelen welke toepassingen of hulpmiddelen zij moeten kiezen, bv. een grafisch pakket, een content management systeem, een CRM, een tagging tool, enz.

In het begin zou ik op het Internet surfen op zoek naar hulp zoals deze voor b.v. grafische ontwerpers uit India of Grafisch ontwerp en werkproces outsourcing bedrijven.

De vragen wilden echter zelden buiten hun normale werkomgeving werken en daarom vond ik het erg moeilijk om hun een advies te geven, aangezien welke webdienst voor hen belangrijk zou zijn en wat zou werken, gewoonlijk niet voor elke klant geldt.

Laten we eens kijken wat er nodig is:

Wiel – heeft betrekking op de oplossingen gebouwd op wielen

Haal een goede wielspecialist of een doos wielen of twee wielen en laat het geheel bouwen. Alsof u niet weet, hoe belangrijk dit is om de zaak draaiende te houden en een ding voor u te laten werken.

Wat is er nodig om een doos wielen te krijgen?

Eerst een dienstverlener die de hele verkoopcyclus van concept tot verkoop kan verzorgen. Bij de meer complexe systemen, of systemen die geld kunnen opbrengen, wordt de levenscyclus van het product aan de achterkant ontwikkeld en wordt het probleem van het wiel goed aangepakt.

Een Web Service die het gemakkelijk kan maken voor diegenen die een site nodig hebben om de controle te houden. Zij moeten in staat zijn blogs, forums, discussieborden en hun “voordeuren” te controleren.

Een plan, een eindgebruikersinterface.

Ik zorg voor de inhoud met een Content Management systeem.

Ik heb aan klanten voorgesteld dat WordPress ontwerp en ontwikkeling mijn expertise gebied is. En om deze reden geef ik hen een 2nd opinion over wat ze met hun website zouden moeten doen.

Dus wat is de “Eindgebruikers Interface”?

Dit is het punt waarop de klant “de verantwoordelijkheid” op zich neemt en beslist hoe de inhoud op zijn site wordt gegenereerd. Dit is de eindgebruikersinterface, de interface waarmee de klant deze dienst of de installatie van de oplossing oproept.

De huidige markt dient de voorbeelden van ontwerp en ontwikkeling

Dit is wat we nodig hebben om te beginnen met een complete “markt” met instrumenten en diensten en de inhoud en het geld, het “wiel” van gedefinieerde lijst van webdiensten is een essentieel onderdeel.

De meeste sites worden ontwikkeld met behulp van een CMS.

Een website met een Content Management System is een zaak die veel onafhankelijkheid heeft. Het CMS dat u kiest moet flexibel zijn om nieuwe inhoud toe te voegen.

Het CMS moet alle inhoudstypen ondersteunen, bijv. nieuws of producten.

Het CMS moet zorgen voor de uitgifte van geld. facturering product, verzending, betaling, retouren en ondersteuning.

Belangrijkste kenmerken

o Beheer van inhoud

o Zoekmachine

o Communicatie

o Bewerken

o E modeling

o Florida Online

o E-mail bespreken

o ! geweldige ondersteuning en ontwerp

 

lees meer:

Webdesigner Eindhoven 

Website laten maken Eindhoven 

Webshop laten maken Eindhoven

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.