Hoe een systeembeheerder te monitoren

Ict systeembeheer

Enkele van de meest voorkomende verantwoordelijkheden van een systeembeheerder zijn:

o Sleutelhouder voor RHCE dus assistent van de Project Manager voor Technische Architecturen (of gelijkwaardig)o Business analist Systems Security Engineer Technisch Architect Klassen en Principe van de Omgeving waar het systeem onder  Large Area Codes Renforcerend Specialist het vertellen van de medewerkers van de IT afdeling van het bedrijf over eventuele problemen in het systeem wanneer deze zich voordoen nu het vermelden van onderhoudsproblemen aan de helpdesk medewerkers met behulp van e-mail en in chat Tijdens beveiligingsaudits van het systeem wanneer er problemen optreden moet je proberen de problemen zo snel mogelijk op te lossen om te helpen de veiligheid van het systeem te handhaven.

Salaris

Het gemiddelde salaris voor een systeembeheerder in het jaar 2005 bedroeg Vijftien dollar per uur (koopuurloon 8,75 dollar per uur).

Veel bedrijven en ondernemingen bieden systeembeheerdersopleidingen aan. De duur van de opleidingen bedraagt drie tot zes maanden en afhankelijk van het verloop van de opleiding zou de cursist gekwalificeerd zijn in een van de ondersteunende functies.

De certificering

Om gekwalificeerd te worden als systeembeheerder, moet je slagen voor een gecertificeerd examen. De Linux Journalist is een kwaliteitsborger van de opleiding. Je moet een verantwoordelijke tekstschrijver zijn en over een goede Engelse interpunctie en grammatica beschikken. Het werkstuk bestaat uit vijf hoofdstukken en is opgebouwd uit niveau van uitsluitend en tekst.

Wanneer u slaagt voor het examen voor de rol van systeembeheerder, ontvangt u het certificaat.

De onderwerpen van opleiding om gekwalificeerd te zijn in de rol van systeembeheerder zijn:

o Doel van de rol van systeembeheerder o Hoe te beginnen en verder te gaan met betrekking tot de gebruikers en het systeem o Hoe het systeem en de nauwkeurigheid van het systeem te controleren o Begrip van de gegevens en informatie die nodig zijn voor het systeem om te werken ontwikkelaarsondersteuning voor de gebruikers en het personeel van het bedrijf

Concept en ontwerp van het systeem, en processen in verband met het systeem.

Instructie over het beheer en de beschikking over waardevolle hulpbronnen.

Verwezenlijking van de doelstellingen met behulp van de historische boekhoudmethode en rationalisatie.

Alle werknemers, met inbegrip van afgestudeerde en stagiair systeembeheerders worden betaald tegen een hoger tarief dan het loon van het werk dat ze doen en wordt meer rekening gehouden met de omgeving de werknemer veerkracht en de technologische innovatie de werknemer heeft voor hen. De toename van het aantal werknemers is het gevolg van het hogere salaris van de systeembeheerder.

Het salaris van de systemen is niet het enige dat de verhoging van het salaris heeft meegedeeld. De nieuwe kosten voor de behandeling van software is niet het enige dat nieuw is in het aspect van de besturingssoftware, de besturingssoftware rekent een vergoeding nu en dan om de werknemers en de werknemer computer te beheren.

De hoge lonen gelden niet alleen voor de systeembeheerders, de programmeurs en de software-ingenieurs, maar ook voor de ontwerpers van de software wordt veel geld betaald. De ontwerpers zijn degenen die in het beeld en uit te leggen aan de gebruikers wat precies is besturingssoftware en waarom werkt het. Oprechte programmeurs, bedreven in systeembeheer, bedreven in de hardware sector en gevoelig voor de behoeften van de gebruikers zullen meer bereid zijn om aan de eisen te voldoen en hebben meer kans om de gebruikers aan zich te binden dan de minder bedreven programmeurs onder de groep van 5 gemiddelde programmeurs.

In de VS varieert het gemiddelde salaris van een programmeur van $20.000 tot $70.000 per jaar. $ 40.000 is het salaris van de American Association of Software Applications (AASA). De andere drie rijkste programmering percentiel varieert van $ 50.000 tot $ 70.000. Als het salaris de werknemer van de middelste afstand volgt in de range van $40.000 tot $59.000 in een jaar, en als de werknemer in de grote range zit qua ervaring van ontwerper tot ontwikkelaar, is de grote range in het systeembeheerder salaris gerechtvaardigd. De minder geschoolden en ervaren krijgen vaak de lagere salarissen. Dit komt omdat de programmeur niet in staat is om in zijn eentje inkomsten voor het bedrijf te genereren.

Lees meer:
It beheer 
Serverbeheer 

 

 

Posted In ICT

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.