Hoe kiest u de juiste refurbished

it

atische processen maken gebruik van refurbished producten, hetzij als componenten in nieuwe producten, hetzij als perifeer component. Refurbished producten zijn impliciet of expliciet gereviseerd – het is aan de fabrikant of verkoper of het refurbished is. Een fabrikant kan een product als gereviseerd beschouwen, zelfs als het oorspronkelijk met garantie werd vervaardigd. Het voordeel hiervan is dat zij de bestaande garantie van de fabrikant of verkoper krijgen, wat veel goedkoper is, en dan kunnen zij het product opwaarderen zonder het te hoeven vervangen, omdat het gereviseerd is.

De monochrome LCD-monitor van Aticon kan worden gereviseerd, hetzij als onderdeel van nieuwe monitoren – die als “as-is” worden aangeduid – of zelfs als onderdeel van de monitor zelf. In het eerste geval betekent dit gewoon dat de monitor wordt geïnspecteerd op schade, en als hij nog bruikbaar is, wordt hij vervangen. In het laatste geval kan een LCD-monitor worden gekocht met een fabrieksgarantie, of kan het komen met een beperkte garantie. In beide gevallen moet worden opgemerkt dat, als de monitor nog bruikbaar is, de garantie hoogstwaarschijnlijk geen schade zal dekken.

Wat betekent opknappen, ongeacht de oorzaak van de schade? Het komt erop neer dat een niet-werkend product wordt gerepareerd, getest en vervolgens doorverkocht zonder te worden gereviseerd. Gereviseerde producten kunnen worden gebruikt als testbed voor vroege productieruns van het gerepareerde product – en het is gebruikelijk dat de gereviseerde producten als eerste op de markt worden gebracht.

Maar eerst, om de vraag te beantwoorden of het voor u juist is om gereviseerde Apple producten te kopen…

Het korte antwoord is, gezien de risico’s en de garantie, is het verkeerd om zonder gereviseerde producten te doen.

Kijk naar de prijzen en bling van de nieuwste laptops en desktops–u kunt er zeker van zijn dat ze de juiste hardware hebben om aan uw behoeften te voldoen. Kijk naar de voor- en nadelen van de verschillende modellen – sommige monitoren zijn erg slank, andere hebben een ingebouwd toetsenbord – en kies de perfecte voor u.

Kijk ook naar het merk van de software. De beste computers worden geleverd met de juiste software om ervoor te zorgen dat uw computer uw bestanden correct scant en opslaat, en zonder bestanden naar de verkeerde plaats te kopiëren.

Zorg ervoor dat de onderdelen van de software compatibel zijn met het model dat u hebt – veel softwareprogramma’s hebben upgrades die bugs voor u oplossen, maar ook nieuwe functies kunnen toevoegen waarvan u niet op de hoogte was.

De software moet Refurbished macbooks zijn. U moet gemakkelijk door het menu kunnen navigeren en de nodige aanpassingen kunnen doen.

Stringente software moet volledig gecertificeerd zijn – dat wil zeggen dat u moet controleren of de software aan uw behoeften voldoet.

Je wilt er ook zeker van zijn dat het service center een echte winkel is–dus dat je kunt praten met getrainde technici die gespecialiseerd zijn in Apple technologie, en niet met iemand die het nieuwste van het nieuwste verkoopt vanuit zijn winkel, zonder de garantie dat je een goed product krijgt, of dat het je product binnen een redelijke tijd zal verzenden.

Denk er zo over: je wilt de garantie dat je Apple meteen uit de doos werkt, zonder problemen. De beste manier om een servicecentrum te vinden dat dit soort garanties biedt, is door online te kijken, in plaats van via een plaatselijke etalage.

 

Posted In ICT

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.