Video Marketing Voor Beginners

Video marketing

 

Wat ga je op video’s zetten?

Een video heeft maar ongeveer 30 seconden om de aandacht van de kijker te trekken. U moet weten wie uw doelgroep is. De taal die u gebruikt moet vriendelijk, professioneel, interessant en aantrekkelijk zijn. Een interessante boodschap kan via visuals worden overgebracht in slechts 3 minuten. Daarom moet uw video meteen kort zijn; maar hij kan drie minuten lang zijn en toch de belangstelling van de kijker vasthouden. Voor slechthorenden en slechtzienden is het het beste om wat u wilt in de eerste 2 minuten of 15 seconden te zetten. Het is beter om wat je wilt zeggen op de eerste 30 seconden dan om het te hebben als een 7-15 minuten lange blootstelling aan potentiële kijkers. Zij zullen eerder begrijpen wat u bedoelt, wanneer u denkt dat uw boodschap relevant voor hen is.

Succesvol video’s maken

Er is heel wat apparatuur nodig om uw videoboodschap uit te dragen.

We leven in een tijdperk waarin manoeuvreren in de wereld van vandaag kan met een smartphone. U kunt zelfs met een mobiele telefoon online gaan en de resultaten krijgen die u zou willen zien. U zult willen profiteren van dit met video’s, en u zult niet alleen zijn. Mensen maken video’s die zeer professioneel zijn. Er zijn veel goedkope editing tools en video-sharing sites die er zijn, die moeten worden gedownload, zodat het kan worden gedownload op uw computer.

Ga je een geproduceerde video huren?

Als u een videopresentie op het Internet wilt vestigen, zult u uw eigen video willen maken, en dit zal goedkoper zijn dan u zou denken. Met behulp van een video, bent u minder kans om te worden gezien als een spam kunstenaar, dan een bedrijf het verzenden van platte tekst e-mails. U kunt ook een professionele video maken voor uzelf of voor een online bedrijf. Echter, als u op zoek bent om iets professioneel te maken voor uw bedrijf, kan het doen van het zelf gemakkelijker zijn op uw budget dan het inhuren van een bedrijf om een slecht gemaakte video voor uw website te maken.

Je zult je eigen video willen maken en je video direct op hun bedrijfswebsite zetten. Het hoeft niet allemaal een professioneel uitziende video te zijn. Het is een verspilling van tijd en geeft uw potentiële klant geen kans om het gesprek te beginnen over meerdere pagina’s. Een snelle flits van actie en u zult hun aandacht hebben.

Als je veel onderzoek hebt gedaan op het internet over het maken van video’s, zou ik sterk aanraden om het op uw eigen te doen. Als u echter als affiliate een video gebruikt die door iemand anders is geproduceerd, zullen zij nog steeds kosten hebben om het bedrijf in te huren om uw video te maken, en misschien om een voorschot en een percentage van het vinkje vragen. Veel filialen zullen u echter in staat stellen hun beoogde doelgroep te bereiken en in ruil daarvoor zult u minder werk hebben en kunt u uw persoonlijke accenten aan de video laten toevoegen. Deze zullen de video professioneler maken en een betere service aan uw publiek. Met een video geproduceerd door een professional, zult u ook geld besparen om op uw zakelijke website te plaatsen.

Dank u dat u de tijd neemt om dit artikel over videomarketing te lezen. Ik heb ervoor gekozen om dit artikel te schrijven en het op mezelf persoonlijk te betrekken, omdat ik al een tijdje met videomarketing werk. Als u in het begin nog niet tevreden bent met uw resultaten, zou ik het nog één kans geven, en dan een tijdje ophangen. Daarna zal ik een nieuwe schrijven. Als u door wilt gaan naar de volgende pagina, klik dan op de volgende link, “What’s New in the World of Video Marketing?”

Lees meer:

Animatie laten maken

Animatie studio

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.