Weet jij wat er nodig is om een browser te zijn

Computer winkel Nijmegen

 

Browser – een webbrowser is een programma dat op uw PC draait om op het Internet te zoeken en de zoekresultaten te tonen.

Maar weet u dat Internet Explorer, dat op uw PC geïnstalleerd is, eigenlijk een gesloten programma is? Dat klopt! Het is waar! Ja, bewerken, afdrukken en een groot aantal andere functies zijn opgenomen in de gebundelde IE, maar als u die functies wilt hebben, moet u er een apart kopen, afhankelijk van uw wensen. Door de verschillende producten te leren die u in uw IE wenst te gebruiken, kunt u geld besparen. Zelfs een nieuwe browser moet een proefperiode krijgen.

Laptops zijn weer iets heel anders en uit eigen ervaring moet ik bekennen dat ik nog maar net begonnen ben met het ontdekken van wat een laptop voor mij kan doen. Als muziekliefhebber ben ik altijd al een grote fan van computers geweest en ik was altijd op zoek naar goede kwaliteit luidsprekers voor bij mijn computers. Wat ben ik blij dat ik mijn liefde voor computers heb ontdekt en vooral voor Windows. Ik heb Windows XP Ultimate en daarna Windows Vista Ultimate geïnstalleerd. Tot nu toe bevalt het me zelfs meer dan mijn eerste Windows.

Wat de muis betreft, was ik nogal ontstemd over de lap top van mijn grootvader die verbonden was met een draadloze netwerkmachine en een scanner en die beide op de PC waren aangesloten via een gedeelde interfacemachine en ze leken niet te weten hoe ze het goed moesten laten werken, tenzij je de keren telt dat ik 461: De Computer Die Niet Deed Waarvoor Hij Was Bedacht Badges.

Maar hoe kun je de kracht van virtualisatie ontkennen als het wordt toegepast op een server? Denk hier eens over na, vaak is de computerwinkel voor kleine bedrijven die aan de grote bedrijven wordt verkocht, niets meer dan een stuk hardware dat op een server is geplakt. Wie wil een stuk hardware kopen dat geen nut heeft? VMWare is een van de weinige verkopers die daadwerkelijk trueflyers op de markt heeft; hun appliance-oplossingen draaien daadwerkelijk de server. Zij kunnen virtualisatie voor elkaar krijgen en dan kun je er het maximale uithalen.

Er bestaan zoveel toestellen, virtuele machines en andere gevirtualiseerde oplossingen en het meeste ervan wordt niet gebruikt omdat bedrijven het gewoon niet nodig hebben. Ik beloof u echter dat niemand zo gelukkig zal zijn als mijn huishoudster die nu weet hoe ze haar koelkast en haar microgolfoven gelukkig kan houden.

Posted In ICT

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.