Hoe repareer je een kapotte iPhone?

Iphone reparatie Nijmegen

Wilt u uw iPhone laten repareren? In de meeste gevallen kan een plaatselijke technicus langskomen om uw kapotte iPhone te repareren. Als je echt handig wilt zijn, kun je hem direct naar je lokale winkel brengen en ook al wordt hij dan vlakbij je rug gerepareerd, je moet nog steeds betalen. Waarom zou je betalen voor iets dat je niet eens wilde. Nou, maak je klaar voor een nieuwe manier.

Banken hebben geldklokken uitgevonden. Traditionele klokken zijn jaren geleden ontwikkeld waarbij de dag van de tijdmeting werd ontsierd door schrikkelseconden. Een traditionele klok stopt met het zenden van een signaal na een bepaalde tijd, gedefinieerd als een ‘schrikkeltijd’. Er werd een nieuwe, nauwkeurigere tijdwaarnemingsmethode ontwikkeld, UTC (Coordinated Universal Time) genaamd. Deze nieuwe klokken zijn zo nauwkeurig dat een onnauwkeurigheid van één seconde van een GPS-klok de GPS-ontvanger een onnauwkeurigheid van honderdduizend mijl zou kunnen opleveren.

De twee nieuwe types UTC-tijdservers zijn zo nauwkeurig dat een computernetwerk – een heel land of zelfs de hele wereld – zich met dezelfde tijd kan synchroniseren. Deze uiterst nauwkeurige apparaten maken gebruik van het tijdsignaal van atoomklokken (van atoomklokken aan boord) die uiterst nauwkeurig zijn en zenden de tijd rechtstreeks naar een GPS-ontvanger die vervolgens overal op de planeet kan worden ontvangen.

Bij een onnauwkeurigheid van één seconde van een GPS-klok zou het apparaat een seconde kunnen verliezen (eco-tijdcorrectie), maar de GPS-ontvanger zou nog steeds kunnen ontvangen van een plaatsbepalingsbron, zelfs als de klok zich in een stad bevond. Deze zeer nauwkeurige toestellen maken gebruik van de nationale tijd- en frequentietransmissies van verschillende landen.

Om de GPS-tijdserver aan te passen aan een andere tijdzone, moet u uw GPS toestaan de UTC-tijd aan te passen. Om dit mogelijk te maken moet je je GPS toestaan om te synchroniseren met luchthavens en GPS-satellieten. Deze zijn verkrijgbaar op de marktplaats en ook verkrijgbaar als GPS-app. Deze bieden ook uitgebreide navigatiefunctionaliteit.

Als de GPS antenne van uw GPS niet meer werkt, kunt u de Fix’s App gebruiken om het apparaat te repareren. Fix’s App kan u de locatie fix, de tijd en de afstand tussen u en het vliegveld vertellen. Als de Fix’s App niet werkt, kan het onderdeelnummer van de GSM-radio worden gebeld. Dit toestel is manueel; je moet het aanzetten, het scherm aanraken om het te activeren en de scan starten. De audio waarschuwing zal stoppen met spelen wanneer de GPS lock verbroken is.

De App van de fix kan worden gebruikt door de piloot op de grond en de kapitein van schepen om te zien of het apparaat operationeel is. De gebruiker moet de audiowaarschuwingen kunnen ontvangen en het weergegeven bericht kunnen zien om het apparaat te kunnen repareren.

 

LEES MEER : 

Telefoon reparatie Nijmegen

Gsm reparatie Nijmegen

Telefoonwinkel Nijmegen

Posted In ICT

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.