Hoe repareer ik een laptop

Telefoon repareren Roosendaal

Volgens een recente schatting kost het bedrijven ongeveer vijf dagen om een telefoon te repareren die nog geen enkele oproep heeft gezien. Als het toestel niet binnen een week is gerepareerd, betekent dit dat het niet is opgestuurd voor reparatie. Als hij eenmaal in gebruik is genomen, kan het vijf dagen tot een maand duren voordat hij volledig is gerepareerd.

Er zijn nog wat andere problemen die zich kunnen voordoen met onze iPhones en andere handige gadgets. Als je je telefoon laat vallen of hij komt in een zandstorm terecht een uur nadat je foto’s hebt gemaakt, lijkt het een eeuwigheid om hem eruit te halen en te repareren. Een van de meest voorkomende dingen die ik doe om de gadgets van mensen gerepareerd te krijgen is om ze een verzekering voor hun nieuwe telefoons te laten kopen. De iPhone business is in dit opzicht slecht genoeg geweest dat mensen een verzekering laten kopen eigenlijk een specialiteit is waarmee ze elke maand een beetje extra geld voor zichzelf kunnen verdienen.

Toen ik begon met het repareren van de spullen van mensen rekende ik ergens tussen de $25 en $80 per uur voor mijn diensten. Toen bleek dat ik part-time werkte en er niet alleen maar extra inkomen uit haalde, het was gewoon zoWRong dat ik te veel geld begon te verdienen. Ik moest beginnen met het repareren van dingen van mensen zoals computers, iPods, mobiele telefoons, en de gebruikelijke zorgen van mensen die dingen niet goed beschermd hebben, en het kostte me aanzienlijk minder om de dingen te repareren dan wanneer ik gewoon niet de moeite had genomen om het te beschermen.

Zelfs mensen die beter zouden moeten weten, zoals ik, en te lui of te veel blootgesteld zijn om hun apparaten te riskeren door geen back-ups te maken of door geen back-ups te maken, worden over het algemeen afgeschrikt om dingen te repareren en voelen een gebrek aan vastberadenheid of vastberadenheid om er iets aan te doen.

De gadgets en gizmos die u koopt zijn in principe waardeloos als ze niet goed gerepareerd zijn door de fabrikant en niet in bruikbare staat zijn. Bovendien hebben de meeste mensen niet de tijd om te leren wat ze met al deze gadgets moeten doen en is er nog steeds geen gekwalificeerde technicus beschikbaar om routinematig gadgets en diensten te repareren.

Mensen beginnen hier inderdaad onder te lijden. Als u echter een paar reparatietechnieken leert en uw monteur goed onderlegd is, kunt u uzelf en uw gadgets voor grotere schade behoeden.

Een van de meest voorkomende iPad storingen en reparatie tips is de achterkant defect. Dit is het meest voorkomende van de problemen en het gemakkelijkst te repareren. U moet voorzichtig zijn met de pinnen van het toetsenbord en de flexibele strips die het bij elkaar houden. Begin aan de onderkant van het toetsenbord en trek het voorzichtig omhoog door aan de strips te trekken. Hierdoor zal de ingesloten lucht vrijkomen. Probeer met uw ellebogen om de ingesloten lucht van binnenuit te verwijderen.

Posted In ICT

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.